AUXINE

Gulli Holding is fabrikant van aminozuur gebaseerde meststoffen. Het bedrijf is opgericht in 1985 en streeft ernaar professionals in de landbouw, de tuinbouw, de bloementeelt met eerste klasse meststoffen voor duurzame groei te bevoorraden.

Wij willen de telers in staat stellen hun oogst op een duurzame manier te kunnen maximaliseren.
Sinds 1985 bevorderen wij het gebruik van aminozuur gebaseerde meststoffen. Momenteel levert Gulli Holding Bv meststoffen in meer dan 25 landen over de hele wereld!

Via een netwerk van distributeurs zorgen wij ervoor dat de eindgebruikers de beste prijs, kwaliteit en service ontvangen bij het gebruik van onze producten. Dit doen wij omdat wij het van belang vinden dat er een verantwoordelijke en efficiƫnte manier wordt gehanteerd bij het produceren van ons eten.

Via een netwerk van distributeurs zorgen we ervoor. Die eindgebruikers krijgen de beste prijs en optimale service in hun doel om ons eten op een verantwoordelijke en efficiƫnte manier te produceren.

Als fabrikant van auxine ondersteunen wij onze distributeurs met marketing tools (Promotiemateriaal, Catalogi in verschillende talen, enz.). Technische bijstand, deelname aan vakbeurzen en seminars. Gulli Holding Bv is gevestigd in Holland.
Wij doen er alles aan om aan een snelle levering te kunnen voldoen. Al onze personeelsleden zijn om korte termijn ter beschikking van en voor onze distributeurs!

Contacteer ons via het formulier hiernaast. Wij streven er naar om alle aanvragen binnen 24 uur te behandelen.

Contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)